Cherestea Bucuresti

cherestea bucuresti constructii

Cherestea Bucuresti

Cherestea Bucuresti Constructii

Cherestea Bucuresti Constructii, avand experienta de peste 10 ani in domeniul materialelor lemnoase, depozitul nostru de Cherestea pentru Constructii si-a asigurat un loc principal intre firmele de acelasi profil.

Suntem in permanenta colaborare cu firmele mari de constructii din Bucuresti.

Va oferim spre vanzare cherestea Bucuresti constructii, uscata sau verde din  brad,

La comanda ferma, va putem oferii orice tip de cherestea pentru fabricare de mobilier.

Putem produce pentru dumneavoastra grinzi din orice tip de lemn.
Onoram material lemnos la dimensiuni atipice in baza de comanda ferma!

Cherestea Bucuresti Constructii – cele mai bune preturi

Preturi:

 

Cherestea Bucuresti Constructii
Cheresteaua este un material lemnos, cu cel puțin două fețe plane și paralele, rezultat din tăierea buștenilor la gater și folosit de obicei în construcție. Cheresteaua este utilizată atât pentru fabricarea binalelor (clădiri în construcție sau în reparații) cât și pentru obținerea mobilei. Este răspândită cheresteaua din esențe de frasin, brad, molid, chiparos, pin și stejar.

Internațional, chiar și în aceiași limbă, cheresteaua poate avea diverse denumiri, lumber în Statele Unite Ale Americii și timber în Regatul Unit se referă la același lucru.

Prin cherestea se înțelege scândura, grinzi, dulapi, șipcă, pazie și lambriu.

Pentru a obține cheresteaua trebuie urmat un flux tehnologic. Descărcarea din mijloacele de transport, recepția cantitativă și calitativă a materiei prime, detectarea incluziunilor metalice, cojirea buștenilor, secționarea buștenilor, sortarea, măsurarea, marcarea, depozitarea, stivuirea și conservarea materiei prime.

Pentru procesul tehnologic în hala de fabricație a cherestelei de rășinoase și foioase se parcurg următoarele etape: debitarea buștenilor, metode de debitare a buștenilor în cherestea, întocmirea modelelor de tăiere a buștenilor de rășinoase și foioase în cherestea și calculul acestora, utilaje și instalații folosite la debitarea buștenilor: construcția și funcționarea gaterelor verticale și orizontale ; construcția și funcționarea ferastraielor panglica de debitat construcția și funcționarea ferastraielor circulare de debitat, prelucrarea pieselor de cherestea obținute prin debitarea buștenilor, operații de prelucrare a cherestelei brute, transportul în interiorul halei de fabricație și sortarea cherestelei.